Palačinke s hoisin piletinom

Odličan spoj piletine i palačinki

Palačinke s hoisin piletinom

01:00

Sastojci:

Priprema:

1. Zagrijte pećnicu na 190°C. U vatrostalnoj zdjeli izmiješajte hoisin umak s češnjakom, đumbirom, soja umakom, uljem od sezama, solju i paprom.

2. Dodajte pileće batke i promiješajte. Nježno pokrijte i stavite u hladnjak marinirati 3-4 sata, povremeno okrećući piletinu.

3. Izvadite piletinu iz marinade i stavite je u tavu za pečenje. Marinadu sačuvajte. Pecite u zagrijanoj pećnici 30 minuta povremeno podlijevajući marinadom.

4. Narežite krastavac na pola po dužini i izvadite sjemenke žlicom po sredini. Narežite na tanke trake.

5. Stavite palačinke na paru da se dobro ugriju ili ih ugrijte prema uputama na pakiranju. Tanko narežite vruću piletinu i posložite po tanjuru s narezanim mladim lukom, krastavcima i palačinkom.

6. Stavite žlicu piletine na sredinu svake palačinke, a na vrh krastavce, mladi luk i malo umaka. Zarolajte i poslužite.

7. Chilly umak poslužite zasebno.

Ostali recepti

Namaz od ananasa i banana
Lasagne od tikvica s morskim plodovima
Džem od rabarbare i malina
Smoothie od banane i zobenih pahuljica
Voćni napitak (prehrana za krvnu grupu A)
Pureći kotleti s narančom i limunom
Losos u marinadi od limuna i meda
Njoke ili valjušci
© 2025 Zdravi recepti