Pačja prsa u umaku od nara

Ukusna pačja prsa u zanimljivom umaku.

Pačja prsa u umaku od nara

00:35

Sastojci:

Priprema

Sjemenke šipka i sok od šipka pomiješajte s juhom od povrća, dodajte med i kuhajte dok se smjesa ne zgusne i ne smanji za pola.

Pomiješajte kukuruzno brašno s malo hladne vode i dodajte u umak. Posolite i popaprite po želji.

Meso stavite na tavu, tako da koža bude na dnu. Pecite na laganoj vatri oko 8 minuta, dok ne poprimi zladno smeđu boju. Okrenite i pecite na drugoj strani oko 5 minuta. Uklonite s vatre, umotajte u aluminijsku foliju i pustite da odstoji oko 10 minuta.

Odmotajte meso. Stavite opet na tavu, takoda koža bude na dnu i pecite dok ne postane hrskava. Okrenite i pecite nekoliko minuta. Posolite i popaprite po želji, narežite i poslužite s umakom.

Ostali recepti

Čokoladni mousse sa svježim voćem
Rolice od piletine
Pileća salata s jagodama i orasima
Zeleni sladoled s matcha prahom
Piletina s maslinama
Božićni niskokalorični slani keksi
Kremasti njoki sa špinatom i piletinom
Čokoladna torta s orasima
© 2025 Zdravi recepti