Pačja juha s repom i lukom

Pačja juha za četiri osobe.

Pačja juha s repom i lukom

01:30

Sastojci:

Priprema

Rastopite maslac u velikoj tavi i popržite patku dok ne dobije blago smeđu boju.

Dodajte brašno, miješajući cijelo vrijeme.

Dodajte 1.2 litre vode, dovedite do vrenja i držite tako na 3 minute.

Prenesite sadržaj tave u lonac. Dodajte luk i repu te začinite sa solju i paprom.

Poklopite i kuhajte na laganoj vatri kroz 45-50 minuta, sve dok patka ne bude mekana.

Poslužite vruće.

Ostali recepti

Kolačići od chia sjemenki, lavande i kakaa
Zobene pahuljice s bananom i borovnicama
Voćni muffini
Losos sa đumbirom i timijanom
Puding s ekstraktom metvice
Losos s narančom i đumbirom
Čokoladna torta s pireom od naranče
Kocke od čokolade i lješnjaka
© 2025 Zdravi recepti