Nazad na početnu

Pačetina s ananasom u woku

Pačetina i ananas slasna su kombinacija!

01:00
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 3 velike žlice biljnog ulja
  • 1 mali crveni luk, tanko nariban
  • 3 šnite svježeg korijena đumbira, tanko naribanog
  • 1 mladi luk, tanko nariban
  • 1 mala mrkva, tanko naribana
  • 200 g skuhanog pačjeg mesa, narezanog na trakice
  • 100 g konzerviranog ananasa, narezanog na sitno, sačuvajte 2 velike žlice soka
  • ½ čajne žličice soli
  • 1 velika žlica octa od riže
  • 1 čajna žličica kukuruznog brašna pomiješana s 1 ½ čajnom žličicom vode

Priprema

Priprema

Zagrijte ulje u woku ili velikoj i dubokoj tavi. Dodajte luk i pržite miješajući dok ne bude proziran. Dodajte đumbir, mladi luk i mrkvu i još pržite miješajući na minutu.

U wok dodajte pačetinu, ananas, sol, ocat i sok od ananasa. Miješajte dok se smjesa dobro ne pomiješa. Dodajte mješavinu kukuruznog brašna i miješajte na 1-2 minute dok se umak ne zgusne.

Poslužite vruće.