Odrezak u marinadi od ljutike

Ukusna marinada mesu daje potpuno drugačiju notu.

Odrezak u marinadi od ljutike

00:20

Sastojci:

Priprema

Stavite odrezak u plitku posudu i pospite ljutikom, octom, uljem, morskom solju i crnim paprom. Poklopite i spremite u hladnjak na 1 sat ili ostavite preko noći u hladnjaku.

Zagrijte tavu ili roštilj. Pecite odrezak 3 do 4 minute sa svake strane. Prekrijte pečeno meso folijom i pustite 5 minuta da se odmara.

Poslužite s krumpir salatom ili tortiljama.

Ostali recepti

Pita od bobičastog voća
Pile sauvignon od gljiva i pita
Tjestenina s avokadom i limetom
Proteinski smoothie s kokosom i trešnjama
Prilog za pečeno pile ili drugo pečenje
Kremasta juha od potočarke s bademima
Lazanje od špinata
Pločice od jagoda
© 2025 Zdravi recepti