Njoki u ljutom umaku od brusnica i rajčica

U manjku ideja za brzo i jednostavnu večeru, ovaj recept za njoke je spas u zadnji čas.

Njoki u ljutom umaku od brusnica i rajčica Izvor slike: 123RF

00:45

Sastojci:

Priprema:

  1. Očistite i narežite luk, češnjak i čili papričicu.
  2. U loncu na ulju prepržite luk, čili i češnjak i pirjajte oko pet minuta.
  3. Dodajte ružmarin i brusnice i pirjajte još tri minute.
  4. Dodajte pasiranu rajčicu, sol i papar.
  5. Poklopite lonac i pirjajte na niskoj vatri oko 30 minuta.
  6. Njoke tri minute kuhajte u posoljenoj vodi. Njoke ocijedite te pomiješajte s umakom.
  7. Poslužite uz bosiljak.

Ostali recepti

Cezar salata sa škampima
Kruh od borovnica i jogurta
(Ne)tradicionalne pole od krumpira s Cambembert sirom i salatom od rukole
Čokoladne palačinke s narančom
Tjestenina s umakom od bundeve
Čokoladni cheescake
Američke palačinke s marelicama i medom
Snježni kolačići
© 2025 Zdravi recepti