Njoki s vlascem i mladim lukom

Ovako jednostavni umaci za njoke savršeni su za pripremu brzinskog, a istovremeno ukusnog obroka.

Njoki s vlascem i mladim lukom Izvor slike: 123RF

00:20

Sastojci:

Priprema

  1. Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju, ocijedite i ostavite sa strane
  2. U tavi zagrijte ulje i dodajte luk, njoke, sol i papar. Dobro promiješajte i dinstajte oko 3 minute.
  3. Dodajte parmezan i vlasac. Dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Omlet s dimljenim lososom (dijeta 5 faktora)
Ukusna kaša od jabuka i borovnica
Kolač od čokolade i pistacija
Praline s karamelom
Tijesto za pizzu od batata (bez glutena)
Ukusna janjetina s caponatom
Pekmez od marelica
Čokoladna torta s bobičastim voćem
© 2025 Zdravi recepti