Njoki s prokulicama i bademima

Kremasti njoki posuti parmezanom i listićima badema.

Njoki s prokulicama i bademima

00:40

Sastojci:

Priprema

Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju. Zadnju minutu dodajte prokulice u njoke, ocijedite i ostavite sa strane.

Zagrijte tavu, dodajte maslac i ulje, pržite oko 7 minuta dok maslac ne poprimi zlatno žutu boju, dodajte njoke i prokulice, popaprite i dobro promiješajte.

Rasporedite njoke na tanjure, svaku porciju pospite bademima i parmezanom. Poslužite odmah.

Ostali recepti

Brioši sa cimetom
Smoothie od meda i oraha
Kava s kakaom i funkcionalnim gljivama
<li>Dodajte vrhnje za kuhanje
Tjestenina sa šparogama i limunom
Krem juha od poriluka sa listom mlade pšenice
Piletina s artičokama i pancetom
Zeleni detox smoothie
© 2025 Zdravi recepti