Njoki od krumpira s listom mlade pšenice

Odlična ideja za prilog jelima

Njoki od krumpira s listom mlade pšenice

00:30

Sastojci:

Priprema

  1. Krumpir skuhati u slanoj vodi i propasirati.
  2. Propasirani krumpir dehidrirati (kratko prepeći) u tavi uz stalno miješanje.
  3. Dehidirirani krumpir ohladiti, dodati brašno, usitnjen list mlade pšenice, jaje i sol te umjesiti smjesu za njoke.
  4. Njoke oblikovati i kuhati u slanoj vodi dok ne isplivaju na površinu.
  5. Poslužiti uz jelo i umak po želji.

Ostali recepti

Njoki sa slaninom i porilukom
Veganski čokoladni keksi s čilijem
Prokulice s medom, limunom i lukom
Smoothie od naranče, bundeve i mrkve
Omlet sa špinatom i rajčicama
Losos s đumbirom i limetom
Pita od krumpira
Palačinke punjene sirom i jagodama
© 2025 Zdravi recepti