Nazad na početnu

Namaz od pilećih jetrica

Odličan je izbor za međuobrok.

00:25
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 500g pilećih jetrica
  • 2 žlice maslaca
  • 1 šalica nasjeckanog luka
  • 1 žlica nasjeckane kadulje
  • 1 žličica ružmarina
  • 1/4 šalice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 1/4 šalice nasjeckanih maslina
  • 1/4 šalice bijelog vina

Priprema

Priprema

Rastopite maslac u tavi i dodajte luk, masline, kadulju i ružmarin. Dinstajte 2 do 3 minute. Dodajte maslinovo ulje i jetrice i pecite, povremeno miješajući, oko 5 minuta. Dodajte vino i kuhajte dok se ne reducira za pola.

Stavite sve sastojke u blender i dobro izmiješajte. Ako želite da smjesa bude rjeđa dodajte malo maslinovog ulja.