Zagrijte pečnicu na 170°C. u posudi izmiješajte margarin i šećer, a kad smjesa bude glatka, dodajte mlijeko. Miješajte dok ne dobijete kremastu smjesu. Lagano dodajte jedno po jedno jaje i dobro ih umutite.
U drugoj posudi izmiješajte brašno i prašak za pecivo, zatim dodajte ekstrakte limuna i vanilije te limunovu koru. U kremastu smjesu lagano dodavajte smjesu sa brašnom i dobro izmiješajte dok se svi sastojci ne sjedine, pritom pazeći da vam ne ostanu grudice u smjesi.
U kalup za pečenje promjera 25 cm (možete koristiti kalup za kuglof) stavite maslac i brašno ili papir za pečenje pa izlijte smjesu. Dobro ju protresite rukama kako ne bi ostali mjehurići i stavite da se peće 40-ak minuta, provjerite čačkalicom je li kolač gotov.
Kolač izvadite iz kalupa i prospite šećerom u prahu ili umutite šlag pa u kombinaciji sa suhim voćem ukrasite po želji. Narežite i poslužite toplo.