Miješana bezglutenska pizza

Odlična ideja za bezglutensku pizzu za 4 osobe

Miješana bezglutenska pizza

00:40

Sastojci:

Za tijesto:

Za nadjev:

Priprema:

1. Brašnu pomiješanom s praškom za pecivo dodajte sir, a zatim mješavinu soli, ulja, jaja i mlijeka, pa električnom miješalicom (spiralni nastavci) umiješajte homogeno tijesto.

2. Tijesto pažljivo razvaljajte u oblik pizze i prenesite na pek papir.

3. Pripremljeno tijesto premažite umakom za pizzu, po njemu rasporedite naribani sir, šunku i šampinjone.

4. Pripremljenu pizzu s papirom prenesite na donju rešetku zagrijane pećnice i pecite na 230°C oko 15 minuta.

Energetska vrijednost:

635

Ostali recepti

Smoothie za trudnice protiv jutarnjih mučnina
Napitak koji može očistiti tijelo u samo 42 sata
Bijela riba u pećnici na mediteranski način
Čips od cikle
Zobene pahuljice s bademima i borovnicama
Salata od jagoda i špinata
Sirup od luka i meda za ublažavanje kašlja
Gulaš od svinjetine
© 2025 Zdravi recepti