Meksički pileći ražnjići

Okus Meksika na vašem stolu!

Meksički pileći ražnjići

00:30

Sastojci:

Priprema

U plitkoj posudi, izmiješajte zajedno maslinovo ulje, kumin i sok od limete. Začinite sa soli i paprom. Dodajte piletinu i dobro izmiješajte. Poklopite i držite u frižideru na najmanje jedan sat, a ako je moguće i cijelu noć.

Zagrijte roštilj na visoku toplinu.

Nabodite piletinu, tikvice, luk, crvenu papriku i rajčice na štapiće za roštilj.

Nauljite rešetke i bacite ražnjiće na roštilj. Pecite oko 10 minuta, ili dok se piletina ne ispeče ravnomjerno.

Ostali recepti

Mađarski gulaš
Losos punjen špinatom
Torta s kikiriki maslacem
Linguini s pečenim rajčicama i chilli lignjama
Svježi smoothie od naranče
Čokoladne kocke
Juha od celera i mrkve
Salata od lososa i avokada
© 2025 Zdravi recepti