Meksički pileći ražnjići

Okus Meksika na vašem stolu!

Meksički pileći ražnjići

00:30

Sastojci:

Priprema

U plitkoj posudi, izmiješajte zajedno maslinovo ulje, kumin i sok od limete. Začinite sa soli i paprom. Dodajte piletinu i dobro izmiješajte. Poklopite i držite u frižideru na najmanje jedan sat, a ako je moguće i cijelu noć.

Zagrijte roštilj na visoku toplinu.

Nabodite piletinu, tikvice, luk, crvenu papriku i rajčice na štapiće za roštilj.

Nauljite rešetke i bacite ražnjiće na roštilj. Pecite oko 10 minuta, ili dok se piletina ne ispeče ravnomjerno.

Ostali recepti

Marinirane gljive na želeu od rukole s kapeštantom
Smoothie od višnje i banane
Artičoke s limunom i maslacem (Atkinsonova dijeta)
Kajgana sa zobenim pahuljicama
Tjestenina s limunom i artičokama
Topli kruh od limuna
Salata od tune
Čokoladni mousse
© 2025 Zdravi recepti