Nazad na početnu

Meksički nacho složenac

Okus Meksika na vašem stolu!

01:00
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 450 g mljevene govedine
  • 1 veliku žlicu vegete (ili neki drugi sušeni biljni začini po izboru)
  • 100 g konzerviranog preprženog graha
  • 50 g luka, narezanog
  • 200 g nacho čipsa
  • 1 zelena paprika, očišćena i narezana
  • 100 g sira cheddara, naribanog

Priprema

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200 ° C.

Kuhajte mljeveno goveđe meso i bilje u velikoj tavi, dobro miješajući kako bi razbili sve nastale grudice.

Rasporedite preprženi grah po dnu vatrostalne zdjele srednje veličine, a zatim sve posipajte lukom. Napravite sloj od mesa koji će ići preko graha. Pecite u pećnici na 15 minuta.

Zataknite nacho čips uz rubove vatrostalne zdjele, na vrh stavite papriku i sir te za kraj pecite u pećnici na još pet minuta.

Poslužite odmah.