Mekani kruh s pivom

Ovaj domaći kruh od cjelovitog pšeničnog brašna s pivom morate probati!

Mekani kruh s pivom Izvor slike: Depositphotos

01:00

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C i u standardu posudu stavite papir za pečenje.
  2. U većoj posudi izmiješajte obje vrste brašna, prašak za pecivo, sol, šećer i naribani sir. Dodajte pivo lagano miješajući te izlijte smjesu u posudu za pečenje.
  3. Pecite 50-60 minuta, provjerite čačkalicom kad je gotovo (ako se tijesto ne lijepi na čačkalicu, dovoljno je pečeno).
  4. Kad izvadite kruh iz pećnice polijte ga s rastopljenim maslacem i poslužite.

Ostali recepti

Krumpir s brokulom i parmezanom
Džem od chia sjemenki i jagoda
Lava cake za obožavatelje slatkog
Salata s piletinom i pestom
Pureći file na posteljici od zelenih mahuna i cikle
Tjestenina sa sabljarkom (prehrana za krvnu grupu B)
Juha od graška i špinata
Krumpir punjen brokulom
© 2025 Zdravi recepti