Mekana piletina sa sezamom

Ukusna i mekana piletina u umaku od soje i sezama kojoj nećete moći odoljeti.

Mekana piletina sa sezamom Izvor slike: 123RF

00:30

Sastojci:

Priprema:

  1. Pomiješajte umak od soje, med, sezam i češnjak. Stavite na stranu.
  2. U zasebnu zdjelu umiješajte bjelanjke i kukuruzni škrob. Dodajte piletinu natrljanu solju i paprom.
  3. Na srednje jakoj vatri zagrijte ulje i dodajte piletinu. Pecite 6 do 8 minuta, povremeno okrećući piletinu, dok ne dobije zlatno smeđu boju.
  4. Smanjite vatru i dodajte umak. Pirjajte nekoliko minuta konstantno miješajući.
  5. Poslužite uz prilog po želji.

Ostali recepti

Čaj od kurkume i papra
Smoothie od borovnica i lubenice
Tropske pileće pljeskavice
Losos u bijelom umaku
Španjolska piletina s bademima
Smoothie od kikirikija i bademovog mlijeka
Njoki u umaku od gorgonzole
Puding od kruške i đumbira
© 2025 Zdravi recepti