Medeni Lolli Popsi

Lolli Popsi s prirodnim zaslađivačem zanimljivog su izgleda i izvrsnog okusa. Zbog svoje baršunaste teksture tope se u ustima, a hrskavi gornji sloj možete izabrati po želji, od jestivih latica do kokosa ili orašastih plodova.

Medeni Lolli Popsi Izvor slike: Nina Mrvica – Bake me by Nina

00:15

Sastojci:

 

Dodatno

 

Priprema

  1. Datulje namočite u toploj vodi na 2 sata. Potom ih ocijedite, odstranite im koštice i ostavite ih po strani.
  2. Sameljite bademe i indijske oraščiće. Dodajte im otkoštene datulje, kakao prah i Letifico medenu kremu.
  3. Sve sastojke miksajte dok se ne povežu u kompaktnu smjesu.
  4. U zasebne posude stavite kokosovo brašno, maca prah, kakao prah, mljevene bademe i jestive latice.
  5. Od dobivene smjese radite kuglice koje uvaljajte u jednu od posuda s pripremljenim dodatkom.
  6. Gotove lolli pops nabodite na drveni štapić i tako poslužite.

Dobar tek!

Ostali recepti

Zelena pita (Dijeta Jona Gabriela)
Smoothie od nara i malina
Losos s maslacem od kikirikija
Salata od kelja, avokada i badema
Kotleti s gljivama i lukom
Smoothie od zelenog čaja i borovnica
Pureći kotleti s dinjama
Gljive na kruhu
© 2025 Zdravi recepti