Medene čoko-koko kuglice

U neodoljivo čokoladnim kuglicama s kokosom krije se oblije kvalitetnih, zdravih masnoća i trud puno pčelica koje daju najfiniji med za Letifico medene kreme.

Medene čoko-koko kuglice Izvor slike: Renata Mavrić - Life in balance by Renata

00:20

Sastojci:

Priprema

  1. Prepečene lješnjake stavite u sjeckalicu i dodaje ulje badema te miksajte dok se lješnjaci posve ne usitne. Krenuti će se pretvarati u maslac od lješnjaka, tj. postati će kremasti namaz
  2. U usitnjene lješnjake dodajte datulje, kokos mrvice, zobene pahuljice, kakao u prahu, mali prstohvat soli i Letifico medenu kremu s dodatkom kakaa te još jednom dobro usitnite.
  3. Smjesa treba postati ljepljiva i povezati se u kuglu.
  4. Oko 1 punu žličicu smjese oblikujte u kuglicu i uvaljajte u kokos. Postupak ponovite dok ne potrošite svu smjesu.

Kuglice spremite u hladnjak i probajte ih ne pojesti sve odjednom. Tamo vas mogu vas čekati tjedan dana, ako imate dovoljno samokontrole.

Slični recepti:

Vezani sadržaj:

Ostali recepti

Čokoladne zobene pahuljice s kikirikijem
Voćni ledeni napitak
Ukusni smoothie za borbu protiv alergija
Složenac od šunke i sira
Meksička vruća čokolada
Osvježavajući kolač od limete i manga
Tjestenina u umaku od bundeve
Punjena jaja
© 2025 Zdravi recepti