Medena tilapija

Ukusna riba u marinadi od meda.

Medena tilapija

01:30

Sastojci:

Priprema

Filete začinite solju i paprom. Pomiješajte maslinovo ulje, med, sok od limete i koricu, i nasjeckani češnjak. Prelijte filete i pustite da se marinira za sat vremena. U brašno dodajte malo soli, papra i limunovu koricu i stavite sa strane.

Zagrijte maslinovo ulje. Uvaljajte svaki komad tilapije u brašno i pecite na vrućem ulju 3 do 4 minuta sa svake strane. Pečenu ribu stavite na papirnate ručnike da upiju višak ulja. Poslužite ribu uz prilog po želji.

Ostali recepti

Omlet s gljivama i zelenim papričicama
Smoothie od jagoda, indijskih oraščića i cimeta
Smoothie od špinata i kikiriki maslaca
Salata sa škampima (Sonoma dijeta)
Voćna torta s grčkim jogurtom
Bezalkoholna ljetna Sangría
Kajgana s vlascem
Rižoto s gljivama i rajčicom
© 2025 Zdravi recepti