Maslac od sjemenki bundeve s cimetom

Domaći ukusni maslac od sjemenki bundeve.

Maslac od sjemenki bundeve s cimetom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 175°C.

U zdjeli dobro promiješajte cimet i sjemenke bundeve. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Ravnomjerno rasporedite sjemenke i pecite ih 10 do 15 minuta. Nakon svakih 5 minuta ih malo promiješajte kako bi se ravnomjerno ispekle.

Izvadite iz pećnice i pustite da se hladi nekoliko minuta. Stavite sjemenke u blender i miksajte nekoliko minuta. Dodajte javorov sirup i nastavite miksati dok smjesa ne postane kompaktna. Pohranite u hermetičku zdjelicu i držite u hladnjaku najviše 2 tjedna.

Ostali recepti

Palačinke s jabukama
Smoothie s okusom pite od jabuke
Smoothie od banane, borovnica i sojinog mlijeka
Kotleti s gljivama i lukom
Tjestenina s prokulicama
Čokoladne lava tortice
Varivo od cvjetače i puretine
Frape od jogurta i jagoda
© 2025 Zdravi recepti