Nazad na početnu
Sastojci
- 200 g keksa
- 50 g kokosovog ulja
- 150 g + 300 g + 100 g manga
- 400 ml kokosovog mlijeka
- 15 g + 8 g želatine
- Prstohvat soli
- 200 g svježeg sira
- 2 jušne žlice kokosovih mrvica
- 1 jušne žlice pistacija
Priprema
Pripreme
- Otopite kokosovo ulje.
- U blender dodajte kekse i kokosovo ulje. Uz pomoć žlice mješavinu ravnomjerno raspodijelite kalup promjera 22 cm. Ostavite u hladnjaku.
- Mango ogulite i izgnječite ga u pire.
- Želatinu i 100 ml kokosovog ulja pomiješajte i kuhajte 2 minute.
- Pomiješajte ostatak kokosovog ulja, sol, 150 g pirea od manga i svježi sir sa želatinom.
- Smjesu nanesite na tortu i ostavite u hladnjaku.
- 8 g želatine pomiješajte s 50 ml vode i kuhajte 2 minute. Pomiješajte s 300 g pirea od manga. Smjesu odmah nanesite na tortu.
- Ostavite minimalno tri sata u hladnjaku.
- 100 g manga narežite na kockice i s kokosovim mrvicama i pistacijama ukrasite tortu.