Mađarski gulaš

Sočna govedina u ukusnom umaku.

Mađarski gulaš

02:45

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.

Na maslacu popržite govedinu. Kada dobije smeđu boju, stavite ju na stranu. Na istoj tavi popržite luk. Dodajte češnjak, šampinjone i papriku. Uz miješanje pržite 1 minutu. Dodajte sjeckanu rajčicu i kuhajte dok rajčica ne omekša. Dodajte goveđu juhu, vino i koncentrat rajčice. Kada prokuha, dodajte sol i papar. Ulijte smjesu u posudu s govedinom, poklopite i stavite u pećnicu. Pecite u zagrijanoj pećnici 160°C 2 sata. Poslužite s tjesteninom i pospite slatkom paprikom.

Ostali recepti

Smoothie od lubenice i grčkog jogurta
Smoothie od naranče, bundeve i mrkve
Peciva sa šunkom i peršinom
Krem juha od bundeve s pistacijem od samo 3 sastojka!
Brzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima
Zeleni smoothie za ravan trbuh
Juha od cvjetače i badema
Salata od lososa i šparoga
© 2025 Zdravi recepti