Losos u umaku od pistacija

Losos preliven ukusnim umakom.

Losos u umaku od pistacija

00:15

Sastojci:

Priprema

U velikom loncu na srednje jakoj vatri zagrijte maslac. Začinite obje strane filea sa solju i paprom i pržite oko 3 minute na jednoj strani. Okrenite i pecite oko 2 minute. Uklonite s vatre i držite ih na toplom mjestu.

U ostu tavu dodajte brašno i miješajte dok ne postane glatko. Dodajte vrhnje i sok od limuna i kuhajte oko 3 minute, dok se ne zgusne. Dodajte mentu, sol i papar i dobro promiješajte.

Poslužite losos s umakom, pospite s pistacijama i poslužite odmah.

Ostali recepti

Salata od piletine i đumbira
Bezglutenski kruh od sjemenki i orašastih plodova
Muffini od banane i zobenih pahuljica
Kolač od jagoda i borovnica
Tjestenina s rajčicom i tunom
Švedske palačinke
Pljeskavice od špinata i kukuruza
Kremasta detoksikacijska juha
© 2025 Zdravi recepti