Losos u umaku od maslaca, limuna i meda

Čisti užitak!

Losos u umaku od maslaca, limuna i meda

00:45

Sastojci:

Priprema


Zagrijte pećnicu na 180°C.

Losos posolite i popaprite po želji. U tavi na laganoj vatri rastopite maslac. Dodajte med i sok od limuna. Dobro promiješajte i kuhajte oko 3 minute, odnosno dok maslac ne počne mijenjati boju. Dodajte češnjak i kuhajte još 2 minute.

Dodajte filete lososa u tavu i pecite 2 do 3 minute, odnosno dok ne počnu poprimati zlatno smeđu boju.

Premjestite losos na lim za pečenje i pecite oko 10 minuta. Prelijte ostatkom umaka od maslaca i poslužite.

Ostali recepti

Pačja prsa u umaku od šljiva i kestena
Kajgana s avokadom i parmezanom
Kruh s maslinovim uljem
Pužići od lisnatog tijesta s cheddar sirom
Tijesto za pizzu
Sočni kolač od mrkve
Smoothie s acai bobicama
Sardine punjene pinjolima
© 2025 Zdravi recepti