Losos u glazuri od smeđeg šećera i oraha

Losos je jako dobar izvor mangana.

Losos u glazuri od smeđeg šećera i oraha

00:25

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite lim za pečenje i pustite da stoji sa strane.

Losos isperite toplom vodom i osušite papirnatim ručnikom. Posolite ga i popaprite.

U zdjeli pomiješajte orahe, šećer, maslac i sok od limuna. Losos stavite na lim za pečenje i prelijte glazurom. Pecite 10 do 15 minuta, izvadite i poslužite.

Ostali recepti

Proteinski kolačić od smokve
Granola s medom i orašastim plodovima
Salata od tune i graha
Smoothie od kruške, avokada i limuna
Kolač od krušaka i badema
Losos u umaku od špinata
Salata od tune, avokada i krastavaca
Muffini od borovnica i naranče
© 2025 Zdravi recepti