Losos u bijelom umaku

Ovaj ukusan recept idealan je izbor za lagani hranjivi ručak

Losos u bijelom umaku Izvor slike: Pexels

00:25

Sastojci:

 

Umak

 

  1. Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva.
  2. File lososa začinite solju i paprom, te stavite u nauljenu vatrostalnu posudu.
  3. Stavite peći 20-25 minuta.
  4. Za to vrijeme pripremite umak tako što ćete pomiješati jogurt, đumbir, protisnuti češnjak, senf, sol i papar
  5. Kada je losos pečen prelijte umakom i poslužite dok je toplo.

Ostali recepti

Kroketi od graha
Kajgana od tikvica i crvene paprike
Smoothie od jagoda i manga
Alkalni sok koji uništava stanice raka
Sok od đumbira i kurkume za jači imunitet
Cheesecake od maline (Dijeta bez brašna i šećera)
Slatki smoothie s maslacem od kikirikija
Zobene pahuljice od trešanja, badema i chia sjemenki
© 2025 Zdravi recepti