Losos sa začinjenim maslacem

Za zdravlje krvožilnog sustava.

Losos sa začinjenim maslacem

01:00

Sastojci:

Priprema

Pustite da se maslac rastopi na sobnoj temperaturi. Pomiješajte maslac, koricu i sok od limuna, timijan, ružmarin, češnjak, sol i papar. Dobro promiješajte. Maslac zamotajte u plastičnu foliju i ostavite da stoji u hladnjaku 30 minuta.

Zagrijte ulje u tavi. Losos posolite i popaprite po želji. Pecite sa svake strane 5 do 7 minuta, ovisno o debljini fileta.

Stavite losos na tanjure i na svaki filet stavite malo začinjenog maslaca. Poslužite odmah.

Ostali recepti

Francuski omlet
Smoothie od limete i metvice
Bukovače i povrće
Piletina s mahunama i salata od fete
Granola s brusnicama i bademima
Doručak od zobi s kruškama i borovnicama
Smoothie od jagoda, badema i bijele čokolade
Zapečena pileća prsa
© 2025 Zdravi recepti