Losos sa začinjenim maslacem

Za zdravlje krvožilnog sustava.

Losos sa začinjenim maslacem

01:00

Sastojci:

Priprema

Pustite da se maslac rastopi na sobnoj temperaturi. Pomiješajte maslac, koricu i sok od limuna, timijan, ružmarin, češnjak, sol i papar. Dobro promiješajte. Maslac zamotajte u plastičnu foliju i ostavite da stoji u hladnjaku 30 minuta.

Zagrijte ulje u tavi. Losos posolite i popaprite po želji. Pecite sa svake strane 5 do 7 minuta, ovisno o debljini fileta.

Stavite losos na tanjure i na svaki filet stavite malo začinjenog maslaca. Poslužite odmah.

Ostali recepti

Proljetna tjestenina
Smoothie od chia sjemenki i banane
Kotleti s grahom i povrćem
Šareni rižoto
Piletina s hrskavim parmezanom
Losos sa sezamom
Salata od piletine (Dijeta metaboličko čudo)
Salata od potočarke i tune
© 2025 Zdravi recepti