Losos sa češnjakom i đumbirom

Sočan, mirisan i fino začinjen.

Losos sa češnjakom i đumbirom

01:00

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte umak od soje, đumbir i češnjak. Dobro promiješaje. Premažite losos, stavite u plastičnu foliju i zamotajte. Držite u hladnjaku najmanje 30 minuta.

Zagrijte pećnicu na 180°C. Stavite papir za pečenje na lim za pečenje. Losos stavite na lim i pecite 15 do 20 minuta.

Ostali recepti

Smoothie od jagoda i zobenih pahuljica
Namaz od tikvice i avokada
Tjestenina sa šampinjonima i špinatom
Proljetna salata s graškom i metvicom
Smoothie od banane i blitve
Voćna salata (dijeta 5 faktora)
Havajski goveđi odrezak
Kuglice od čokolade i kokosa
© 2025 Zdravi recepti