Losos sa češnjakom i đumbirom

Sočan, mirisan i fino začinjen.

Losos sa češnjakom i đumbirom

01:00

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte umak od soje, đumbir i češnjak. Dobro promiješaje. Premažite losos, stavite u plastičnu foliju i zamotajte. Držite u hladnjaku najmanje 30 minuta.

Zagrijte pećnicu na 180°C. Stavite papir za pečenje na lim za pečenje. Losos stavite na lim i pecite 15 do 20 minuta.

Ostali recepti

Tjestenina u umaku od povrća i mozzarella sira
Složenac od tikvica i kukuruza
Junetina s narančom i zelenom paprikom
Slatki kruh od aronije
Brze i jednostavne punjene paprike
Osvježavajuće limun kocke
Zdravi guacamole umak sa špinatom
Smoothie od avokada i chia sjemenki
© 2025 Zdravi recepti