Losos s ružmarinom i limunom

Tjedno biste trebali jesti barem 2 porcije ribe.

Losos s ružmarinom i limunom

00:20

Sastojci:

Priprema

Losos posolite, popaprite i polijte uljem. Zagrijte tavu i pecite losos oko 4 minute sa svake strane. Uklonite losos s tave i pustite da stoji sa strane.

U istu tavu dodajte vino, sok od limuna, med i ružmarin. Kuhajte oko 2 minute i dodajte losos tako da koža bude prema gore. Uklonite s vatre, poklopite i pustite da stoji nekoliko minuta prije posluživanja.

Ostali recepti

Smoothie od rabarbare i jagoda
Pljeskavice od lososa na podlozi od krastavaca
Pečeni brancin punjen začinskim biljem
Salata od tikvica
Losos s đumbirom
Salata od slanutka i kelja
Juha od cvjetače i kupina
Čokoladni kolač s datuljama i orasima
© 2025 Zdravi recepti