Losos s medom i češnjakom

Losos je jako dobar izvor zdravih masti.

Losos s medom i češnjakom

00:30

Sastojci:

Priprema

Losos posolite i popaprite. Zagrijte ulje u tavi i pecite losos 5 do 7 minuta tako da je kora okrenuta prema dolje.

Okrenite losos na drugu stranu, dodajte češnjak i nastavite peći oko 1 minutu. Pomiješajte med i limun, dobro promiješajte i dodajte u tavu.

Nastavite dinstati dok umak ne postane gust. Uklonite tavu s vatre i poslužite odmah.

Ostali recepti

Zobene pahuljice s bademima i borovnicama
Paprike punjene puretinom
Smoothie od ananasa i avokada
Slatki čaj od naranče
Voćna salata sa čipsom od cimeta
Kolačići od zobi
Čokoladni kolač s medom
Veganska tortilja od samo 3 sastojka
© 2025 Zdravi recepti