Losos s medom, đumbirom i sezamom

Neobična, ali ukusna kombinacija.

Losos s medom, đumbirom i sezamom

00:50

Sastojci:

Glazura

Priprema

Namastite papir za pečenje i stavite ga na lim za pečenje.

U velikoj zdjeli pomiješajte sve sastojke za marinadu. U marinadu stavite losos, dobro zatvorite i ostavite u hladnjaku da stoji oko 30 minuta.

Zagrijte pećnicu. Losos stavite na lim za pečenje, posolite i popaprite po želji. Pecite 10 do 12 minuta i izvadite iz pećnice. Pomiješajte sve sastojke za glazuru, premažite losos i poslužite.

Ostali recepti

Čokoladne zobene pahuljice s kikirikijem
Pločice od jagoda
Salata s avokadom i graškom
Juha od češnjaka
Gusta juha od slatkog krumpira i bruschetti sa češnjakom
Lazanje sa špinatom
Salata od crnog graha i avokada
Fina čokoladna torta
© 2025 Zdravi recepti