Losos s limunom i cimetom

Cimet ima odlična antioksidacijska svojstva.

Losos s limunom i cimetom

01:15

Sastojci:

Priprema

U maloj zdjeli pomiješajte maslinovo ulje, sok od limete, umak od rajčice, češnjak, piment, cimet, kumin, sol i papar. Dobro promiješajte i prelijte preko lososa. Stavite u hladnjak. Neka se marinira jedan sat.

Zagrijte ulje na tavi i pecite losos 3 minute sa svake strane. Možda ćete trebati dodatnu minutu ili dvije, ovisi o debljini lososa.

Ostali recepti

Tjestenina sa slaninom i porilukom
Varivo od graška i ječma s feta sirom
Tjestenina s graškom i mozzarellom
Tost s cimetom
Krem juha od gljiva
Zapečena tjestenina sa šparogama
Muffini s kruškama i đumbirom
Sendvič od škampa
© 2025 Zdravi recepti