Losos s kiselim vrhnjem i ružmarinom

Ružmarin daje poseban okus, a kiselo vrhnje svježinu.

Losos s kiselim vrhnjem i ružmarinom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Filete lososa pospite solju, paprom i prelijte limunovim sokom.

Pomiješajte ružmarin i vrhnje i premažite svaki filet. Pecite oko 10 minuta, izvadite i pustite da stoji 2 do 3 minute prije posluživanja.

Ostali recepti

Piletina u marinadi od meda, češnjaka i đumbira
Muffini od bundeve i cimeta
Huevos rancheros
Domaći sladoled od kokosa i bijele čokolade
Čokoladni smoothie sa chia sjemenkama
Quinoa s brokulom
Lazanje s povrćem
Juha od pečenih tikvica i lubenice
© 2025 Zdravi recepti