Losos s jagodama i avokadom

Ukusni losos sa sočnom salsom.

Losos s jagodama i avokadom

00:35

Sastojci:

Marinada

Salsa

Priprema

Namastite tavu i zagrijte ju na srednje jakoj vatri. U zdjeli pomiješajte sve sastojke za marinadu i stavite ih na jedan plitki tanjur.

Ribu stavite na marinadu tako da kožica bude prema gore i ostavite da stoji 10 minuta. Ako fileti nemaju kožicu, svaku stranu namačite u marinadi oko 5 minuta.

Stavite filete na tavu tako da kožica bude prema dolje i pecite ih 10 do 12 minuta. Dok je riba još uvijek u tavi, u zdjelici pomiješajte sastojke za salsu. Poslužite ribu sa salsom i po potrebi posolite i popaprite.

Ostali recepti

Irska torta
Kremasta riža s kokosom, piletinom i đumbirom
Muesli s malinama i pistacijama
Sok od rajčice i češnjaka
Voćna pizza od lubenice
Smoothie od jabuka, krušaka i suhih smokava
Složenac od jaja, šunke i quinoe
Kajgana od tikvica i crvene paprike
© 2025 Zdravi recepti