Losos s jagodama

Losos sa salsom od jagoda i kivija.

Losos s jagodama

00:30

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte sve sastojke za salsu, začinite solju i paprom po želji i stavite sa strane.

U maloj zdjeli umutite ocat i med.

Kolutiće luka začinite solju i paprom. Dodajte maslinovo ulje.

Losos začinite solju i paprom i polijte s malo maslinovog ulja.

Luk pecite na roštilj tavi oko 3 do 5 minuta sa svake strane.

Losos pecite oko 4 minute. Okrenite odreske, namažite glazurom od meda i pecite još 2 do 3 minute. Stavite filete lososa na luk. Prelijte salsom i ukrasite s malo feta sira.

Ostali recepti

Smoothie od ananasa i banana
Zobene pahuljice s limunom i chia sjemenkama
Torta od jagoda
Krumpir punjen brokulom
Salata od slanutka i ružmarina
Piletina s povrćem
Kolač od banane i čokolade
Složenac od smeđe riže, tikvice i paprike
© 2025 Zdravi recepti