Losos s đumbirom

Ukusna, mirisna i sočna riba.

Losos s đumbirom

00:30

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte sve tekuće sastojke, dodajte naribani đumbir i češnjak. Kuhajte na srednje visokoj temperaturi i pustite da proključa.

U međuvremenu pospite ribu solju i paprom. Zagrijte ulje u tavi, dodajte losos i pecite oko 2 minute sa svake strane.

Uklonite losos s vatre, prelijte umakom i poslužite uz rižu ili povrće.

Ostali recepti

Puretina i umak od rajčice
Smoothie od avokada, ananasa i kelja
Tjestenina sa špinatom i feta sirom
Smoothie od mrkve i citrusnog voća
Čokoladne kocke s trešnjama
Svinjski kotleti s limunom i češnjakom
Začinjeni pečeni halibut
Tjestenina s graškom
© 2025 Zdravi recepti