Losos s bademima u umaku od meda

Bademi su dobar izvor magnezija i riboflavina.

Losos s bademima u umaku od meda

00:35

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte med, soja umak i češnjak. Posolite i popaprite po želji. Pustite da stoji sa strane.

Pomiješajte bademe i sezam i stavite na tanjur. Gornji dio svakog fileta premažite 1 žlicom maslinovog ulja, potom ih pritisnite u smjesu od badema i sezama, posolite i popaprite.

Zagrijte preostalu žlicu ulja u tavi. Pecite filete lososa oko 5 minuta sa svake strane. Uklonite s vatre i poslužite uz umak od meda.

Ostali recepti

Smoothie od breskve, dinje i ananasa
Smoothie za ublažavanje simptoma PMS-a
Azijske pileće ćufte
Losos s limetom i češnjakom
Tjestenina s rajčicom i tunom
Džem od chia sjemenki i jagoda
Čokoladni smoothie sa chia sjemenkama
Smoothie za smanjenje kolesterola
© 2025 Zdravi recepti