Losos s bademima u umaku od meda

Bademi su dobar izvor magnezija i riboflavina.

Losos s bademima u umaku od meda

00:35

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte med, soja umak i češnjak. Posolite i popaprite po želji. Pustite da stoji sa strane.

Pomiješajte bademe i sezam i stavite na tanjur. Gornji dio svakog fileta premažite 1 žlicom maslinovog ulja, potom ih pritisnite u smjesu od badema i sezama, posolite i popaprite.

Zagrijte preostalu žlicu ulja u tavi. Pecite filete lososa oko 5 minuta sa svake strane. Uklonite s vatre i poslužite uz umak od meda.

Ostali recepti

Čokoladne zobene pahuljice s lješnjacima
Piletina s orzom
Slatki kruh od vanilije
Rolice od patlidžana punjene ricottom
Smoothie od kukuruznih pahuljica i sojinog mlijeka
Voćna pita
Detoksikacijska voda od limuna, krastavaca i đumbira
Recite zbogom PMS-u uz pomoć ovog ukusnog smoothieja
© 2025 Zdravi recepti