Losos s bademima

Ukusan i zanimljiv ručak obogaćen povrćem.

Losos s bademima

00:20

Sastojci:

Priprema


Sol i papar natrljajte s obje strane lososa. Zagrijte ulje u tavi i pecite losos 5 minuta sa svake strane. Losos razlomite na velike komade i stavite sa strane.

Rastopite maslac na tavi, dodajte mladi luk i češnjak, i popecite 1 minutu. Dodajte kuhane mahune i začinite sa solju. Kuhajte 2 minute. Ubacite komade lososa i rajčice.

Dodajte parmezan i promiješajte. Poslužite toplo preko riže ili tjestenine.

Ostali recepti

Tapenada od crnih maslina
Zdravi sladoled od banane s lješnjacima i čokoladom
Pahuljice s bananama i čokoladom
Tortilje s povrćem i ovčjim sirom
Kolač s kruškama i bademima
Kolač od sira i jagoda
Salata od tune, avokada i grožđica
Smoothie od borovnica i breskve
© 2025 Zdravi recepti