Losos premazan medom

Jednostavno za pripremu, a ukusno i hranjivo.

Losos premazan medom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

U tavi rastopite maslac na srednje jakoj vatri. Dodajte češnjak, med i sok od limete. Kratko kuhajte, posolite i popaprite i dobro promiješajte.

Losos začinite solju i paprom. Svaki filet lososa pospite s 1 žlicom brašna i prelijte s 1 žlicom meda. Zagrijte ulje u tavi, losos pecite na srednje jakoj vatri oko 2 minute sa svake strane. Stavite u pećnicu i pecite još 10 minuta. Poslužite s umakom od limete.

Ostali recepti

Tjestenina s avokadom i limetom
Paprike punjene piletinom i feta sirom
Zobene palačinke s bananom i kikiriki maslacem
Varivo od kelja i krumpira s kobasicom
Salata od špinata i ananasa
Keksi od lješnjaka i čokolade
Čokoladni kolač od sira
Granola s maslacem od kikirikija
© 2025 Zdravi recepti