Ljetna povrtna juha

Juha bi se trebala naći na našem jelovniku dva puta tjedno.

Ljetna povrtna juha

00:35

Sastojci:

Priprema

U velikom loncu zagrijte ulje. Dodajte češnjak i luk i pirjajte 2 do 3 minute. Dodajte bundevu, tikvice i cherry rajčice. Kuhajte, povremeno miješajući, 3 do 4 minute.

Dodajte začine i promiješajte. Dodajte slanutak, crveno vino, masline i temeljac. Kuhajte dok smjesa ne proključa, smanjite vatru i kuhajte još 10 do 15 minuta.

Ostali recepti

Kolač od sira i naranči
Smoothie s bananom i špinatom
Namaz od luka i jabuke
Salata od špinata, jabuke i kruške
Čips od cikle
Patlidžani punjeni quinoom
Voćna salata (dijeta 5 faktora)
Aromatična voda s citrusima za brzu hidrataciju
© 2025 Zdravi recepti