Lignje s domaćom salsom

Ovako pripremljene lignje odličan su izbor za brzinsku večeru

Lignje s domaćom salsom Izvor slike: Pexels

00:15

Sastojci:

Priprema

  1. Kolutiće lignji posolite i popaprite po ukusu.
  2. Pripremite salsu tako što ćete u posudu staviti sjeckanu rajčicu, protisnuti češnjak, kapare, jednu žlicu limunovog soka, maslinovo ulje, sol i papar. Dobro promiješajte da se sastojci sljube i ostavite sa strane.
  3. U tavici zagrijte kokosovo ulje, dodajte lignje pazeći da ih ravnomjerno rasporedite.
  4. Nakon jedne minute okrenite kolutiće lignje na drugu stranu i pecite još par minuta kako ih ne biste prepekli. Kolutići su pečeni kada poprime bijelu boju.
  5. Nakon što su gotove, lignje zalijte ostatkom soka od limuna i dodajte salsu.

Ostali recepti

U istom loncu: Piletina s rižom i brokulom
Pljeskavica sa slaninom i cheddarom
Miso juha (prehrana za krvnu grupu A)
Juha od celera i mrkve
Čokoladni fondant
Bruschetta s rajčicama
Detoksikacijski smoothie od đumbira
Pire od krumpira s peršinom
© 2025 Zdravi recepti