Lignje punjene quinoom

Lignje dinstane u bijelom vinu.

Lignje punjene quinoom

00:45

Sastojci:

Priprema

Quinou isperite i kuhajte 15 minuta u 200ml vode. Uklonite s vatre, poklopite i ostavite sa strane.

Lignjama odrežite krakove i nasjeckajte ih. Nasjeckajte češnjak i pržite ga na maslinovom ulju. Dodajte nasjeckane krakove, grašak i vino.

Dodajte quinou, peršin i kuhajte nekoliko minuta. Dodajte jaje, parmezan, sol i papar. Dobro promiješajte i napunite lignje. Zatvorite ih pomoću čačkalica.

Zagrijte ulje u dubokoj tavi i pecite lignje zajedno s vinom i nasjeckanim češnjakom. Posolite i popaprite po želji. Kuhajte oko 10 minuta, uklonite s vatre i poslužite odmah.

Ostali recepti

Paprike punjene šampinjonima
Začinjena piletina s đumbirom i češnjakom
Čokoladna torta u tri sloja
Domaća granola s čokoladom i voćem
Salata od smokava i ovčjeg sira
Tilapija sa sezamom i senfom
Cheesecake od maline (Dijeta bez brašna i šećera)
Tjestenina s dinjama i piletinom
© 2025 Zdravi recepti