Lećin vrući lonac (hotpot)

Vrući lonac za četvero.

Lećin vrući lonac (hotpot)

01:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u velikoj tavi te na njemu dinstajte luk i češnjak dok luk ne bude mekan.

Dodajte krumpir, mrkvu, celer i leću te dinstajte kroz daljnjih 2 minute. Zatim dodajte rajčice, pasiranu rajčicu, lovorov list i origano te sve začinite sa solju i paprom.

Razmrvite kocku za temeljac i dodajte 450 ml vode.

Dovedite tekućinu do vrenja, a zatim smanjite vatru i ostavite tako da se krćka na 25-30 minuta, taman dok leće i povrće budu mekani.

Prenesite sve u zagrijane zdjele i poslužite odmah.

Ostali recepti

Voćni doručak
Salata od špinata i ananasa
Špageti u pilećem umaku
Tjestenina sa đumbirom u soja umaku
Piletina New Orleans (Biggest loser dijeta)
Prokulice s javorovim sirupom
Pečeni losos sa začinskim biljem
Kuhano vino s mirisom naranče i začina by Marta Stewart
© 2025 Zdravi recepti