Lazanje u tavi

Isprobajte lazanje bez pečenja koje se prave sa svim sastojcima u istoj tavi!

Lazanje u tavi Izvor slike: Depositphotos

00:30

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180 °C. Na tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte nasjeckani luk i pržite 5 minuta. Zatim dodajte mljeveno meso dok ne porumeni i dok voda ne ispari.
  2. Dodajte umak od rajčice, sjeckanu rajčicu, vino ili vodu i sve začine.Pirjajte 10-ak minuta, uklonite lovorov list, kušajte i dodajte još začina po želji.
  3. U umak dodajte listove lazanje prelomljene na 3,4 dijela i ravnomjerno ih stavite na umak.
  4. Na vrh dodajte sireve i stavite u pećnicu na 20-ak minuta dok lazanje ne budu hrskave.
  5. Izvadite i ostavite da se hladi 10 min. Nakon toga razrežite i poslužite.

Ostali recepti

Složenac od artičoke i piletine
Peciva od jasmina
Salata od riže, jabuka i brokule
Juha od bundeve i kokosovog ulja
Kolač od banane, oraha i čokolade
Voćni sok
Tost s tunom
Voda od bamije
© 2025 Zdravi recepti