Lagani ručak od samo tri sastojka!

Ako ste u žurbi ili u oskudici s novcem, isprobajte ovaj ukusni recept od samo tri sastojka koja uvijek imate u hladnjaku!

Lagani ručak od samo tri sastojka! Izvor slike: Depositphotos

00:25

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C. Na vatri zagrijte ulje, dodajte nasjeckani kelj, sol i papar i kuhajte dok 2-3 minute. Zatim dodajte umak od rajčice ili pasiranu rajčicu. Ako koristite pasiranu rajčicu, dodajte joj začine (šećer, sol, peršin, origano i sl.) i kuhajte još 2 minute.
  2. Žlicom pažljivo napravite rupe, stavite jaja i dodajte malo soli i papra. Pričekajte da jaja budu samo malo pržena, a zatim cijelu smjesu prebacite u posudu za pečenje.
  3. Pecite dok jaja ne budu bijela, a žumanjak malo mekan, otprilike 15 min. Izvadite i poslužite toplo!

Ostali recepti

Avokado Sushi salata
Ljuti gulaš od jaretine
Iverak u umaku od bijelog vina i češnjaka
Losos s javorovim sirupom
Smoothie od kruške i đumbira
Božićna štruca
Sok od špinata, celera i peršina
Smoothie od jabuke i cimeta
© 2025 Zdravi recepti