Nazad na početnu
Sastojci
- 4 komada pilećih prsa bez kožice
- 2 žlice soja umaka
- 3 dl maslinovog ulja
- 3 češnja češnjaka
- 1 paprika (obična ili čili)
- 3 žlice meda
- prstohvat soli
- prstohvat papra
- 5-6 komada slanine, prepržene i nasjeckane
- 1 glava zelene salate
- 10 komada cherry rajčica
- 1 veći avokado
- 50 g kukuruza
- ½ crvenog luka, sitno sjeckanog
- 1 žlica senfa
Priprema
Priprema
- U posudu stavite komade piletine, soju, ulje, češnjak, papriku, sol i papar i ostavite da se marinira barem 30 minuta.
- Na tavi zagrijte ulje, dodajte marinadu, ispržite piletinu i pred kraj dodajte 2 žlice meda. Kad se piletina ohladi, nasjeckajte ju na sitne komade.
- U posudi izmiješajte piletinu sa salatom, rajčicama, avokadom, lukom i kukuruzom. Na vrh dodajte slaninu i sve zalijte izmiješanim senfom, medom i maslinovim uljem. Možete poslužiti toplo ili hladno.