Nazad na početnu
Sastojci
- 2 svježa krastavca, nasjeckana
- 100 g feta sira
- 1 mladi luk, narezan na kolutove
- 1 avokado, nasjeckan
- 50 g kopra
- 2 dl maslinovog ulja
- 1 dl octa ili limunovog soka
- 1 žličica sefa
- 1 žličica češnjaka u prahu
- 1 žličica luka u prahu
- prstohvat soli
- prstohvat papra
Priprema
Priprema
- U većoj posudi izmiješajte krastavce, avokado, mladi luk, kopar i razmrvljeni feta sir i dobro izmiješajte.
- U drugoj posudi napravite dressing ili preljev za salatu od ulja, octa (ili limuna), senfa, češnjaka, luka, soli i papra. Sastojke dobro izmiješajte i probajte, ako nekog začina nedostaje, dodajte po želji.
- Dressing izlijte u veću posudu, sve dobro izmiješajte i poslužite toplo ili hladno.