Krumpir s parmezanom

Ukusan prilog svakom jelu!

Krumpir s parmezanom

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Kuhajte krumpir u slanoj vodi. Kada prokuha, kuhajte 2 minute i ocijedite.

Pomiješajte brašno, parmezan, peršin, ružmarin i muškatni oraščić. Dodajte prstohvat soli.

Krumpire pospite uljem i umiješajte u smjesu sa začinima.

Pecite oko 40 minuta.

Energetska vrijednost:

340

Ostali recepti

Odrezak sa baguettom (Sonoma dijeta)
Čokoladni kolač s preljevom od malina
Sok od cikle i đumbira
Namaz od batata i tunjevine
Smoothie od mrkve i kruške
Smoothie od cimeta i kruške
Zdravi smoothie
Juha od batata, mrkve, jabuke i crvene leće
© 2025 Zdravi recepti