Krumpir punjen slaninom i jajima

Ukusan prilog svakom jelu.

Krumpir punjen slaninom i jajima

00:35

Sastojci:

Priprema

Na svakom krumpiru napravite rupu. Dio koji ste izvadili stavite sa strane. Svaki krumpir napunite s dijelovima koje ste izvadili i jednim jajetom, ako više volite istučena jaja, malo ih izmiješajte prije nego ih stavite u krumpir. Pospite s naribanim sirom, slaninom, lukom, solju i paprom.

Na lim za pečenje stavite krumpire i pecite ih 20 do 25 minuta dok se jaja ne ispeku, izvadite iz pećnice i poslužite odmah.

Ostali recepti

Mousse od tamne čokolade i kave
Čaj od maslačka i đumbira (prehrana za krvnu grupu A)
Jednostavne palačinke od banane
Juha od chiIlija i kozica
Palačinke s preljevom od limuna
Umak „tisuću otoka“
Slushie od jagode i limuna
Prokulice s medom, limunom i lukom
© 2025 Zdravi recepti