Kruh s medom

Domaći kruh s medom i zobenim brašnom.

Kruh s medom

02:00

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte kvasac s toplim mlijekom i vodom, i pustite da odstoji oko 10 minuta. Umiješajte med, rastopljeni maslac i sol. Postupno dodajte brašno i miješajte. Ako je tijesto presuho, dodajte malo vode.

Mijesite tijesto na pobrašnjenoj površini oko 10 minuta. Pokrijte tijesto kuhinjskom krpom i ostavite da se diže dok se ne udvostruči. Još jednom rukama izmijesite tijesto i stavite u kalup za pečenje prekriven papirom za pečenje. Pokrijte s kuhinjskom krpom i ostavite da se diže 45 minuta.

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Kruh pecite oko 45 minuta.

Ostali recepti

Riba s krumpirom i rajčicom
Smoothie od ananasa, mrkve i naranče
Smoothie od kakaa, banane i badema
Energetske pločice od cimeta i brusnica
Domaća granola s breskvama
Bourbon losos
Piletina sa senfom i umakom od javora
Punjene grill tikvice
© 2025 Zdravi recepti